جانباز شهید حاج علی اصغر سلطانی

جانباز شهید حاج علی اصغر سلطانی مبارزه انقلابی که عمر شریف خود را در راه پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس سپری کرد و ناشناخته و گمنام از پیش ما پر کشید و به همرزمان شهید خود شهید حاج حسین خرازی و شهید حاج ابراهیم همت و دیگر شهیدان کاروان مدافع اسلام پیوست.

 

جانباز شهید حاج علی اصغر سلطانی قبل از انقلاب دوره چریکی را تا حد چتربازی طی کرد و در دوران انقلاب در عرصه مبارزه با رژیم ستم شاهی، به شایسته ترین شکل بروز و ظهور یافت. وی با گروه 40 نفره مبارز که بیش از 20 نفر آن‌ها در چنگال دژخیمان ساواک گرفتار شدند، همراه شد.

 

جانباز شهید حاج علی اصغر سلطانی با تعدادی از روحانیون مبارز در برنامه ریزی تظاهرات همکاری داشت و در پخش اعلامیه و رساله حضرت امام در این استان نقش بسزائی ایفا کرد و در اکثر تظاهرات مردم شریف اصفهان و درگیری با نیروهای حکومت نظامی حضور فعال داشت و چندین بار قبل از انقلاب زخمی شد.

 

جانباز شهید حاج علی اصغر سلطانی از ارکان برپائی اعتصاب در منزل آیت الله خادمی بود. وی در راه اندازی و آموزش نیروهای کمیته انقلاب اسلامی استان نقش بسزائی داشت و در این مسیر یک چشم خود را تقدیم انقلاب کرد و آن گاه که ضد انقلاب در صدد آشوب در کشور بود در نقده، پیرانشهر، بانه، پاوه و سنندج و آمل سنگر دفاع از انقلاب را حفظ کرد. او نه یک سنگر که صدها سنگر را حفظ کرد تا آمل شهر هزار سنگر شود.

 

جانباز شهید حاج علی اصغر سلطانی در حقیقت گمنام بود و کسی نمی دانست که او چه می‌کند. در گوران آشوب‌ها یاران نزدیک او نمی‌دانستند که او را در کجا یابند، در غرب یا شرق، در جنوب یا شمال؟ هر جا که بود جانفشانی بود و فداکاری. ترکش خمپاره و موشک در اطراف خودرواش هم چون بدنش، جای سالم نگذاشته بود و آثار آن چون مدال افتخار می‌درخشید.

 

جانباز شهید حاج علی اصغر سلطانی به خاطر مصدومیت و موج انفجار وقتی از هوش می‌رفت در حال بی‌هوشی دنبال سلاح و خمپاره‌اش می گشت و هم چون یک فرمانده قهرمان فرمان می‌داد؛ آن گاه مشخص می‌شد که کجا بوده است و چه کرده است.

 

او بر خلاف عده ای که انقلابی بودند اما بعد از انقلاب از کرده خود باز گشتند، و یا انقلابی نبودند و خود را انقلابی نشان دادند، انقلابی بود و انقلابی ماند و به انقلاب و ولایت وفادار ماند و هرگز از پیمانی که با ولایت بسته بود باز نگشت.

 

در این جا یک سؤال باقی است که چگونه است که جوانان برومند انقلابی و جهادگر توانستند این همه حماسه خلق کنند اما نهادهائی که مسئولیت ثبت خاطرات این عزیزان را بر دوش دارند در پیچ و خم امور اداری هنوز نتوانسته اند قطره‌ایی از این اقیانوس بی‌کران مجاهدت‌ها را ثبت کنند و این در حالی است که خالقان این حماسه‌ها در گمنامی تمام، یکی پس از دیگری، همه آن خاطرات را به همراه خود می‌برند و دست ما و آیندگان از آن ها کوتاه می‌ماند.

 

مراسم تشیع جانباز شهید حاج علی اصغر سلطانی

 

یادآور می‌شود جانباز شهید حاج علی اصغر سلطانی در تاریخ یک شنبه 17 بهمن 1395 درگلستان شهدای اصفهان در قطعه شهید خرازی و در کنار مزار برادر جانباز شهیدش حاج علی اکبر سلطانی “قهرمان ملی” دفن گردید.

روحش شاد، یادش گرامی و راه‌اش پر رهرو باد.

 

 

مراسم تشیع جانباز شهید حاج علی اکبر سلطانی “قهرمان ملی”

برادر جانباز شهید حاج علی اصغر سلطانی

 

جانباز شهید حاج علی اکبر سلطانی “قهرمان ملی”

برادر جانباز شهید حاج علی اصغر سلطانی

 

 

 

 

 

 

نوشته های مشابه

← نوشته قبلی

نوشته بعدی →

1 Comment

  1. هابیل

    خدا رحمت کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *